WF 82

Kunststof deuren en puien

Kunststof vaste ramen, draaikiepramen of combinaties van beide, met of zonder geïntegreerd rolluik of screen. 7-kamerprofiel. Vooral leverbaar als bijpassende enkele of dubbele draaideur, pui of gevelelement. Aan de binnenzijde dubbelwandig klemkozijn 4 of 3-zijdig.

Specificaties

Supersnelle montage

Door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in een handomdraai te installeren. Het systeem is speciaal geschikt voor montage in wanden waarin niet geschroefd mag worden. De kozijnen worden geleverd met een speciaal contrakozijn dat het inbouwen aanzienlijk vereenvoudigd.

Beglazing

Standaard levert Wezenberg Trading een kozijn in sandwichpaneel met isolatieglas met een Ug-waarde van 1,1. Bent u echter op zoek naar andere glassoorten? In principe zijn alle glassoorten mogelijk in onze kozijnen, bijvoorbeeld:

Driedubbel glas
Verwarmd glas
Glas met antisplinterfolie
Gelaagd glas
Zonwerend glas
Gehard glas

Iedere RAL-kleur mogelijk

Daarnaast kunnen de kozijnen in sandwichpanelen bekleed met Renolit folie of gelakt in iedere standaard RAL-kleur worden geleverd. RAL-buitenstandaard is op verzoek ook mogelijk. De kozijntypen Compact, Multifunktie, WF-70 en WF-82 zijn getest door het bekende Duitse onderzoeksinstituut IFT Rosenheim. De onderzoeksrapporten kunnen u op verzoek toegestuurd worden.

Perfecte isolatie & waterdichte afwerking
Extra sterk door robuuste materialen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze kozijnoplossingen? Uw specifieke wensen bespreken? Samen bekijken hoe we nog meer vaart brengen in uw project? Bel of mail ons even.

073 - 691 06 07

Let’s connect!