De ideale kunststof kozijnen voor hallenbouw

Wezenberg Trading levert binnen drie tot vier weken uw kunststof kozijnen voor ramen en deuren in hallenbouw.   Hallenbouwers zetten grote projecten neer, vaak binnen de agrarische en de industriële sector. Het liefst gebeurt dit zo snel mogelijk. Onze snel gemonteerde en op maat gemaakte kunststof kozijnen zijn ideaal  voor de grote wandoppervlakken en vele ramen en deuren in de hallenbouw. Door ons gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in vijf tot zeven minuten te monteren. Met onze op maat gemaakte en geprefabriceerde kozijnen maken wij het u gemakkelijk.

Kies voor op maat gemaakte kunststof kozijnen voor de hallenbouw

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading worden snel geleverd en dat is voor de snelle projecten van hallenbouwers natuurlijk een voordeel. Daarnaast zijn onze kunststof kozijnen perfect voor ramen en deuren in de hallenbouw, vanwege het tijdbesparende montagesysteem. U kunt bij ons ook kiezen voor een extra’s, zoals bijvoorbeeld een rolluik op uw kunststof kozijn. Al onze producten wordt op maat gemaakt, volledig naar uw wensen. Onze kunststof kozijnen zijn op verschillende gebieden toe te passen. Niet alleen voor kozijnen voor ramen en deuren in hallenbouw, ook voor snel geplaatste kozijnen in systeembouw, permanente bouw en zelfs in kantoren en studentenhuisvesting kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan voor uw eigen kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen voor uw ramen en deuren in de hallenbouw kunnen bij u geleverd worden in slechts drie à vier weken. Voor grotere projecten stemmen we de levertijd graag met u af. In ons bedrijf in Vught, nabij ‘s-Hertogenbosch, staat ons team klaar om u te woord te staan. Bent u benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen? U kunt direct online een offerte aanvragen of ons een e-mail sturen via info@wezenbergtrading.nl. Wij staan u natuurlijk ook graag telefonisch te woord, u kunt ons bereiken op (073)691 0607.

Voordelen van Wezenberg kunststof kozijnen

Door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in een handomdraai te installeren. Het systeem is speciaal geschikt voor montage in wanden waarin niet geschroefd mag worden. De kozijnen worden geleverd met een speciaal contrakozijn dat het inbouwen aanzienlijk vereenvoudigd. De inbouwtijd van een kozijn bedraagt hierdoor gemiddeld slechts 7 minuten.

Het speciale klemkozijn zorgt voor een perfecte afwerking aan de binnenzijde. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of zonweringsscreens zorgt dit voor een zeer esthetisch verantwoorde, representatieve uitstraling van uw bouwproject. Kozijnen zijn leverbaar in vaste uitvoering, draai/kiep, kiep of als gasdicht inspectieluik.

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading worden vervaardigd van slijtvaste, hygiënische kunststoffen van een constante kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te reingen en zeer vormvast. De oersterke montagetechniek zorgt voor waterdichte verbindingen. Er zijn diverse soorten beglazing leverbaar zoals: enkel glas, dubbel glas, gehard of gelaagd glas, glas met antisplinterfolie, zon- of geluidswerend glas of verwarmd glas.

Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.