Vind een kozijn voor montage in sandwichpaneel

Bent u op zoek naar een kozijn of een deur om te monteren in een sandwichpaneel? Kies dan voor de kozijnen van Wezenberg Trading. Door toepassing van een contra-kozijn of klemlijst kunnen deze kozijnen in vijf tot zeven minuten worden ingebouwd. Tevens zorgt de klemlijst voor een perfecte binnenafwerking, zodat zetwerk overbodig is. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of screens, zorgen onze kozijnen voor een esthetisch verantwoorde en representatieve uitstraling.

Kies voor een kozijn met uniek klemsysteem voor in een sandwichpaneel

De klemlijst van het Compact- en Multifunctiekozijn kan een wanddikte aan van 40 tot 135 millimeter. De kozijnen uit de WF-70 en WF-82 series kunnen standaard geplaatst worden in een wanddikte tot 170 millimeter. Voor beide series kunnen de klemlijsten bovendien worden verlengd, voor de WF-82 zelfs tot een dikte van 275 millimeter! Onze kozijnen zo ook prima geschikt voor gebruik in koel- en vriescellen.

Verschillende mogelijkheden

Standaard levert Wezenberg Trading een kozijn in sandwichpaneel met isolatieglas met een Ug-waarde van 1,1. Bent u echter op zoek naar andere glassoorten? In principe zijn alle glassoorten mogelijk in onze kozijnen, bijvoorbeeld:

  • Driedubbel glas
  • Verwarmd glas
  • Glas met antisplinterfolie
  • Gelaagd glas
  • Zonwerend glas
  • Gehard glas

Daarnaast kunnen de kozijnen in sandwichpanelen bekleed met Renolit folie of gelakt in iedere standaard RAL-kleur worden geleverd. RAL-buitenstandaard is op verzoek ook mogelijk. De kozijntypen Compact, Multifunktie, WF-70 en WF-82 zijn getest door het bekende Duitse onderzoeksinstituut IFT Rosenheim. De onderzoeksrapporten kunnen u op verzoek toegestuurd worden.

Neem contact met ons op voor hulp bij het maken van uw keuze

Bent u benieuwd geworden naar onze snel geplaatste kozijnen? De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan kozijnen in een sandwichpaneel in uw bouwwagen. U kunt onze kozijnen in sandwichpaneel ook toepassen in hallenbouw. De levertijd bedraagt slechts drie tot vier weken. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht via info@wezenbergtrading.nl of bel ons op (073)691 0607. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier. Het team van Wezenberg Trading uit Vught, nabij ‘s-Hertogenbosch, staat voor u klaar.

Eigen exclusieve ontwerpen

Door jarenlange ervaring in diverse branches kan Wezenberg Trading, samen met producent Weimar GmbH, voor iedere klant toegesneden oplossingen bieden en zelfs specifieke produkten ontwikkelen die aan alle gevraagde wensen tegemoetkomen.

Onze productlijnen

Kozijnen

Kunststof kozijnen
voor unitbouw

Ideaal voor gestandaardiseerde inbouw op grote schaal. Snel te plaatsen, hoge kwaliteit kunststof, jarenlang onderhoudsvrij gebruik.

Kunststof kozijnen ULO project

Kunststof kozijnen
voor koelcellenbouw

Niet beïnvloed door extreme temperaturen, maatvast en waterdicht gemonteerd. Hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Kunststof kozijnen Frisomat project

Kunststof kozijnen
voor hallenbouw

Geprefabriceerd en snel te leveren in grote aantallen. Door het speciaal ontwikkelde kliksysteem supersnel te monteren.

Kunststof kozijnen Harmsen project

Kunststof kozijnen
voor bouwwagens

Na intensieve ontwikkelling ontworpen voor gebruik in bouwwagens, feesttenten en andere tijdelijke accommodaties.

Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.

Home > Kunststof kozijnen Toepassingen