Kunststof kozijnen voor in vriescellen

Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen voor koel- en vriescellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor koel- en vriescellen moeten kunststof kozijnen kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wezenberg Trading uit Vught, nabij ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het op maat maken van kunststof kozijnen, waarbij altijd rekening houden met uw wensen.

Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor allerlei vriescellen

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Ook in koel- en vriescellen, koel- en vriestunnels, Ultra Low Oxygen-cellen, opslagruimten voor fruit en verwerkingsruimten voor vlees, vis en andere producten waarbij hygiëne voorop staat, kunt u onze kunststof kozijnen toepassen. Zo zijn onze kunststof kozijnen ook ideaal geschikt voor gebruik in koel- en vriescellen in tijdelijke kantines.

Ons kunststof kozijn is speciaal gemaakt voor koel- en vriescellen

De Compact P kunststof kozijnen van Wezenberg Trading blijken al jaren een hit bij koelcellenbouwers. Dit komt met name door de snelle levertijd, de productontwikkeling in eigen huis, de constante kwaliteit en de concurrerende prijs. Onze kunststof kozijnen van de Compact serie kunnen in slechts vijf minuten gemonteerd worden door middel van een gepatenteerd tijdbesparend kliksysteem.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u overtuigd van het succes van onze kunststof kozijnen voor uw koel- en vriescellen? U kunt eenvoudig vrijblijvend online een offerte aanvragen. Als u nog vragen heeft of graag advies wilt over de verschillende snel geplaatste kunststof kozijnen, staan wij u graag te woord. U kunt het contactformulier invullen, ons een e-mail sturen via info@wezenbergtrading.nl of ons telefonisch bereiken op (073)691 0607.

Voordelen van Wezenberg kunststof kozijnen

Door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in een handomdraai te installeren. Het systeem is speciaal geschikt voor montage in wanden waarin niet geschroefd mag worden. De kozijnen worden geleverd met een speciaal contrakozijn dat het inbouwen aanzienlijk vereenvoudigd. De inbouwtijd van een kozijn bedraagt hierdoor gemiddeld slechts 7 minuten.

Het speciale klemkozijn zorgt voor een perfecte afwerking aan de binnenzijde. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of zonweringsscreens zorgt dit voor een zeer esthetisch verantwoorde, representatieve uitstraling van uw bouwproject. Kozijnen zijn leverbaar in vaste uitvoering, draai/kiep, kiep of als gasdicht inspectieluik.

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading worden vervaardigd van slijtvaste, hygiënische kunststoffen van een constante kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te reinigen en zeer vormvast. De oersterke montagetechniek zorgt voor waterdichte verbindingen. Er zijn diverse soorten beglazing leverbaar zoals: enkel glas, dubbel glas, gehard of gelaagd glas, glas met antisplinterfolie, zon- of geluidswerend glas.

Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.