Kunststof kozijnen voor wagenbouw in diverse units

Bent u op zoek naar speciaal ontwikkelde kunststof kozijnen die u voor de wagenbouw kunt gebruiken in diverse units? Wezenberg Trading uit Vught, nabij ‘s-Hertogenbosch, levert ze. Bouwwagens, evenementenaccommodaties, feesttenten en andere tijdelijke constructies stellen specifieke eisen aan de te gebruiken kozijnen. Daarbij zijn eenvoudige montage en een betrouwbaar, waterdicht systeem van groot belang. De kozijnen van Wezenberg Trading kunnen deze zekerheden bieden voor uw units in de wagenbouw.

Kunststof kozijnen voor de wagenbouw passend laten maken voor uw units

Na jarenlange intensieve ontwikkeling produceerde Wezenberg Trading samen met externe productontwikkelaars en technici speciale PVC-inbouwkozijnen die specifiek geschikt zijn voor verschillende toepassingen in tijdelijke constructies. Ook in bijvoorbeeld koelcellen kunt u onze kozijnen toepassen. De levertijd van al onze kozijnen is ongeveer drie tot vier weken. Dit is gunstig voor uw project in unitbouw of hallenbouw, zodat u snel door kunt. Door het speciaal ontwikkelde montagesysteem zijn onze klemkozijnen razendsnel te monteren in de units van uw wagenbouw.

Bestel uw kunststof kozijnen en krijg ze binnen vier weken geleverd

Raakt u geïnspireerd door onze eerdere projecten? Ook bij diverse units van uw wagenbouw kunnen wij onze snel geplaatste kozijnen leveren. Vraag eenvoudig online een offerte aan of neem contact op met het team voor meer informatie over onze kunststof kozijnen. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@wezenbergtrading.nl of ons te bellen op (073)691 0607.

Voordelen van Wezenberg kunststof kozijnen

Door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in een handomdraai te installeren. Het systeem is speciaal geschikt voor montage in wanden waarin niet geschroefd mag worden. De kozijnen worden geleverd met een speciaal contrakozijn dat het inbouwen aanzienlijk vereenvoudigd. De inbouwtijd van een kozijn bedraagt hierdoor gemiddeld slechts 7 minuten.

Het speciale klemkozijn zorgt voor een perfecte afwerking aan de binnenzijde. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of zonweringsscreens zorgt dit voor een zeer esthetisch verantwoorde, representatieve uitstraling van uw bouwproject. Kozijnen zijn leverbaar in vaste uitvoering, draai/kiep, kiep of als gasdicht inspectieluik.

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading worden vervaardigd van slijtvaste, hygiënische kunststoffen van een constante kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te reingen en zeer vormvast. De oersterke montagetechniek zorgt voor waterdichte verbindingen. Er zijn diverse soorten beglazing leverbaar zoals: enkel glas, dubbel glas, gehard of gelaagd glas, glas met antisplinterfolie, zon- of geluidswerend glas of verwarmd glas.

Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.