De ideale kunststof kozijnen voor unitbouw

U kunt onze kunststof kozijnen inzetten voor ramen en deuren in de unitbouw. Unitbouw staat voor flexibele, verplaatsbare (semi-) permanente accommodaties of tijdelijke huisvesting. Voor de kozijnen in de ramen en deuren van de unitbouw leveren wij een kant-en-klare en snelle oplossing. De kozijnen zijn binnen zeven minuten gemonteerd en zijn dan klaar voor jarenlang, onderhoudsvrij gebruik. De kozijnen worden gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en perfect geschikt voor gebruik in ramen en deuren in de unitbouw. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw project in de unitbouw? Wezenberg Trading uit Vught, nabij ‘s-Hertogenbosch, staat voor u klaar.

Kies voor onze snel geleverde kunststof kozijnen voor uw project in de unitbouw

Het grote verschil met traditionele bouw is dat unitbouwers in zeer korte tijd aan de wensen van hun opdrachtgevers kunnen voldoen. De unitbouwer is daarbij uiteraard weer afhankelijk van zijn toeleveranciers. Kunststof kozijnen van Wezenberg Trading zijn ideaal voor gestandaardiseerde en projectmatige inbouw op grote schaal. Voor gewone kunststof kozijnen geldt een levertijd van drie tot vier weken. Voor kozijnen met geïntegreerde screens ligt de levertijd op vier à vijf weken. Heeft u een groter project? Dan stemmen wij de levertijd graag persoonlijk met u af. Onze kunststof kozijnen zijn snel te plaatsen in ramen en deuren door het gepatenteerde inbouwsysteem en daardoor ideaal voor de snelle projecten in de unitbouw.

Vraag eenvoudig online een offerte aan voor uw unitbouw

Bent u benieuwd of wij iets voor de ramen en deuren in uw unitbouw kunnen betekenen met onze  kunststof kozijnen? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Bekijk ook eens onze eerdere projecten voor meer inspiratie. De mogelijkheden om onze kozijnen toe te passen zijn eindeloos. Ons team staat voor u klaar als u vragen heeft. Neem contact met ons op via info@wezenbergtrading.nl of bel ons op (073)691 0607.

Voordelen van Wezenberg kunststof kozijnen

Door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in een handomdraai te installeren. Het systeem is speciaal geschikt voor montage in wanden waarin niet geschroefd mag worden. De kozijnen worden geleverd met een speciaal contrakozijn dat het inbouwen aanzienlijk vereenvoudigd. De inbouwtijd van een kozijn bedraagt hierdoor gemiddeld slechts 7 minuten.

Het speciale klemkozijn zorgt voor een perfecte afwerking aan de binnenzijde. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of zonweringsscreens zorgt dit voor een zeer esthetisch verantwoorde, representatieve uitstraling van uw bouwproject. Kozijnen zijn leverbaar in vaste uitvoering, draai/kiep, kiep of als gasdicht inspectieluik.

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading worden vervaardigd van slijtvaste, hygiënische kunststoffen van een constante kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te reingen en zeer vormvast. De oersterke montagetechniek zorgt voor waterdichte verbindingen. Er zijn diverse soorten beglazing leverbaar zoals: enkel glas, dubbel glas, gehard of gelaagd glas, glas met antisplinterfolie, zon- of geluidswerend glas.

Systeembouw of houtskeletbouw

Hoewel speciaal ontwikkeld en vervaardigd voor toepassing in (kunststof) systeembouw zijn de kozijnen van Wezenberg Trading zonder aanpassing ook uitstekend toe te passen in houtskeletbouw.

Kunststof kozijnen VR isolatie project

Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.